Ajanvaraus kaikkiin toimipisteisiin: ✆ 010 237 700

Fysioterapeutti päivystää etänä

Fysio Center aloitti yhteistyössä Medics24 online-lääkäripalvelun kanssa fysioterapeuttien ja naprapaatin päivystysvastaanotot etäpalveluna helmikuun alussa.

Päivystys ma-pe klo 11:30-12:30

Aika varataan ja maksetaan Medics24 online-lääkäripalvelun sivuston kautta.

Mikä on Medics24 online-lääkäripalvelu?

Medics24 on online-lääkäripalvelu, jonka avulla voit konsultoida terveydenhoidon ammattilaisia internetin kautta videopuhelun välityksellä. Videokonsultaatiolla voit välttää turhaa odotushuoneessa odottamista sekä saada apua yleisimpiin terveysongelmiin,  ohjeita ja arvion hoidontarpeesta.

Online-palvelun etu fyysiseen käyntiin verrattuna on se, että terveydenhuollon ammattilaiset ovat tavoitettavissasi, missä ja milloin liikutkaan. Online-palvelun avulla voidaan myös tuoda sellaisia palveluita, joita osa kuluttajista ei esimerkiksi välimatkan tai sijainnin takia pääse käyttämään, kaikkien saataville.

Online-palvelu tarkoittaa terveydenhuollon ammattilaisen internetissä tarjoamaa terveysneuvontaa, joka suoritetaan videopuhelun kautta.

Palvelua käytettäessä suositellaan selaimeksi Google Chromea. Palvelu ei toimi Internet Explorerilla, Edgellä tai Safarilla, jotka eivät tue palvelun vaatimaa videopuheluominaisuutta. Chromen asennuslinkki

Etävastaanotolle pääset täältä