Hans Sundberg on tyytyväinen saamaansa fysioterapiaan: “Pidetään mies kunnossa”

Hans Sundberg on toiminut kuljetusalan yrittäjänä 20 vuotta. Hans aloitti yhteistyön Fysio Centerin kanssa urheilun kautta ja siitä lähtien hän on ylläpitänyt työkykyä heidän palveluiden avulla. 

– Käyn täällä kerran viikossa – oli kipuja tai ei. Istun paljon työssäni ja välillä joudun nostamaan raskaita tavaroita. Näillä hoidoilla pidämme yllä työkykyäni tässä fyysisesti raskaassa työssä, jyväskyläläinen Sundberg kertoo.

Hans aloitti fysioterapiahoidon aikoinaan toisessa yrityksessä, mutta ei kokenut sitä toimivaksi. Hän tunsi jo tuolloin Fysio Centerin omistajan ja siirtyminen heille oli häneltä luontainen valinta.  Siitä lähtien Hans on ollut tyytyväinen saamaansa hoitoon ja palveluun.

– Minulla oli pitkään vaivoja. Nilkkani ei toiminut ollenkaan ja on ollut pitkä operaatio saada se taas toimintakuntoiseksi. Nyt ei ole ollut mitään ongelmaa sen kanssa.

fysioterapia_jyvaskyla_f-ysio_center_kokemuksia

Ammattitaitoinen henkilökunta ja viimeisintä tietotaitoa

Hans käy nykyään pääsääntöisesti hierojalla, mutta äkillisiin kiputiloihin löytyy apu fysioterapeutilta mm. akupunktiota ja sähköhoitoja käytetään tarvittaessa.

– Täältä saa kaiken viimeisimmän tiedon ja taidon tältä alalta, mitä tarvitsee. Täällä on todella ammattitaitoista porukkaa.

“Akuuttikin vaiva saadaan hoidettua heti”

Yksityisyrittäjänä Sundbergilla on tiukat aikataulut ja hänen mukaansa Fysio Center on tullut hyvin vastaan aikataulujen sopimisessa. Yrittäjän näkökulmasta hän suosittelee Fysio Centeria yrityksille, joissa tehdään paljon fyysisesti raskasta työtä. Myös kiireelliset vaivat ja kivut saadaan hoidettua nopeasti.

– Fysio Center on paras siinä, että jos tulee akuutti vamma, saadaan hoito järjestettyä heti.

“Nämä hoidot merkitsevät minulle jatkuvuutta ja mahdollistavat jokapäiväisen elämän”

Hansille on merkinnyt paljon saamansa hoito Fysio Centerillä. Hän pystyy käymään töissä, kuntosalilla ja elämään jokapäiväistä elämää. Tämän myötä Sundberg on saanut kimmokkeen myös kuntosaliharjoitteluun.

– Nämä hoidot merkitsevät minulle jatkuvuutta. Ilman tätä fysioterapiaa olisin jo sairaseläkkeellä, Hans kommentoi.

– Ilman Fysio Centeria ei olisi tällaista kokonaisuutta. Olisi vain palasia, mutta tällä yhteistyöllä ollaan saatu kokonaisuus toimimaan

kokemuksia_fysioterapia_jyvaskyla_fysio_center