Sydänvalmennukset Fysio Centerissä

Fysio Center- palveluvalikoima uudistuu!

Yhdessä LeWell hyvinvointi- ja valmennuskeskuksen sekä Menoan kanssa järjestämme ryhmämuotoista sydänkuntoutusta. Valmennukset toteutetaan langatonta EKG-seurantaa hyväksi käyttäen.

Tämä valmennusmuoto  soveltuu sinulle,

  • joka haluat kohottaa kuntoasi nousujohteisesti  ja haluat tieteellisesti tutkittua dataa harjoittelustasi
  • jolla on kohonnut riski sairastua  sepelvaltimotau​tiin. Riskisi sairastua saattaa kohota, mikäli sinulla on  ylipainoa, kohonnut verenpaine, tupakoit tai sairastat diabetesta
  • jolla on jo todettu sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksia kuten diabetes tai sepelvaltimotauti tai
  • jolle on tehty sydäntoimenpiteitä.

corus_cardio_lääkäri

Miten pääsen ryhmään?

Ryhmään tullessasi sinulle tehdään aluksi lääkärintarkastus ja rasituskoe. Näiden perusteella laaditaan henkilökohtainen sydänvalmennusohjelmasi, joka toteutuu  kestävyys- ja lihaskuntoharjoitteluna sekä ravitsemusohjauksena.
Tunnin mittaisilla valmennuskerroilla pääset polkemaan sykeseurannassa harjoituspyörällä ja tekemään laiteharjoitteita kuntosalilla. Oikea yhdistelmä aerobista ja lihasvoimaharjoittelua parantaa sydämen ja verenkiertoelimistön tilaa, kestävyyskuntoa sekä sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa. Ohjaajan ja huipputeknologian lisäksi saat tukea ja kannustusta myös muilta ryhmäläisiltä.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jo kuuden kuukauden tehokkaalla ja valvotuissa olosuhteissa ohjatulla harjoittelulla on tieteellisesti todettu olevan erittäin myönteisiä vaikutuksia terveyteen: verenpaine laskee, sokeri- ja kolesteroliarvot paranevat, vyötärölihavuus vähenee ja yleinen hyvinvointi ja jaksaminen paranevat merkittävästi.

Ryhmät kokoontuvat hyvinvointi- ja valmennuskeskus LeWell:llä (Kammintie 4, entinen Peukkula) ja mukaan pääset joko lääkärin lähetteellä tai ottamalla yhteyttä ryhmän vetäjiin p. 044 5593093.