Fysio Center yrityksenä

Fysios Center on nyt osa Fysiosta!

Fysio Center on toiminut Jyväskylän Kortepohjassa vuodesta 1994 ja Petäjävedellä vuodesta 2004. Petäjävedellä toimipisteemme muutti uusiin remontoituihin tiloihin kesällä 2011. Jyväskylän toimipisteeseemme Kortepohjan Ylioppilaskylään valmistui kesällä 2012 uutukaiset toimitilat. Lievestuoreen toimipiste avasi ovensa vuoden 2014 alussa yrityskaupan myötä. Elokuussa 2016 aukesi Jyväskylään jälleen yksi uusi toimipiste. Fysio Center LeWell aukesi entisen Peukkulan kiinteistöön Äijälään. Fysio Centerissä  työskentelee  fysioterapeutteja, naprapaatti ja hierojia.

Tuotamme asiakkaillemme turvallisia, luotettavia ja korkealaatuisia fysioterapiapalveluita, joiden suunnittelussa asiakkaan odotukset ja tavoitteet huomioidaan. Henkilökuntamme ammattitaitoa ja työmotivaatiota pidämme yllä jatkuvalla koulutuksella. Paneutumalla lisäkoulutukseen pyrimme takaamaan asiakkaille ajanmukaisia, laadukkaita ja tutkittuun tietoon perustuvia fysioterapiapalveluita. Mottomme on: Unelmia ja toimintakykyä Vauvasta Vaariin.

Yrityksemme palveluiden painopiste on tuki- ja liikuntaelin- sekä neurologisten sairauksien tutkimisessa, hoidossa ja kuntoutuksessa. Toteutamme vaikeavammaisten kuntoutusta yhteistyössä Kelan, sairaanhoitopiirin, terveyskeskusten ja eri vakuutusyhtiöiden kanssa. Saman katon alta löytyy erikoisosaamista niin rangan kuin raajojen alueen ongelmiin. Akupunktio on kuulunut palvelutarjontaamme yli kymmenen vuotta. Teemme tiivistä yhteistyötä moniammatillisesti mm. valmennus- ja hyvinvointikeskus LeWell´n, asumispalveluita tarjoavan Vetrea Terveys Oy:n, yksilöllisiä terapia- ja lääkäripalveluita tarjoavan Hippo Terapiaklinikan sekä kotisairaanhoito ja -palveluita tuottavan Hyvän Olon Pisteen kanssa kanssa.

Meille on helppo tulla kaikkiin toimipisteisiimme, ilmaiset parkkipaikat löytyvät pihasta ja bussipysäkit ovat aivan vieressä!