Terveystalo ja Auron Oy allekirjoittivat sopimuksen fysioterapiapalveluista

Terveystalo ja Auron Oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen valtakunnallisista fysioterapiapalveluista.

Terveystalo on valinnut fysioterapiapalveluita tuottavan Auron Oy:n valtakunnalliseksi yhteistyökumppanikseen vuoden 2013 alusta lähtien. Yhteistyön tavoitteena on kehittää palvelun laatua asiakkaille sekä laajentaa palveluiden saatavuutta.

−Auronin valtakunnallinen verkosto täydentää Terveystalon jo olemassa olevia fysioterapiapalveluja. Yhteistyössä pystymme tarjoamaan fysioterapiapalvelut joustavasti ja tehokkaasti myös niillä paikkakunnilla, joilla Terveystalolla ei ole omaa fysioterapiatoimintaa, kertoo Terveystalon sairaala- ja lääkärikeskuspalveluiden johtaja Pia Westman.

−Yhteistyö tukee Terveystalon strategista tavoitetta olla terveydenhuollon edelläkävijä, joka kehittää ennakkoluulottomasti ja innovatiivisesti entistä parempia terveydenhuollon palveluja suomalaisille, jatkaa Westman.

−Fysioterapia on Auron-ketjun ydinosaamista. Palvelumme täydentävät Terveystalon asiantuntijuutta työ- ja toimintakykyyn liittyvissä ennaltaehkäisevissä ja hoidollisissa tarpeissa. Kumppanuus mahdollistaa laaja-alaisen fysioterapian ja muun vaikuttavuuden mittaamisen sekä entistä paremman asiakaspalvelun. Varhaisella puuttumisella tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin sekä nopealla hoitoon ohjaamisella on suuri merkitys niin asiakkaan, yritysten kuin yhteiskunnankin kannalta, toteaa Auron Oy:n toimitusjohtaja Panu Kuusisto.

Lisätietoja:

Terveystalo, palvelujohtaja Pia Westman, sairaala- ja lääkärikeskuspalvelut, puh. 030 63 31677, pia.westman@terveystalo.com (tavoitettavissa 12.11. alkaen)

Terveystalo, palvelupäällikkö Tiina Lassila, fysioterapiapalvelut, puh. 050 312 6996, tiina.lassila@terveystalo.com

Auron Oy, toimitusjohtaja Panu Kuusisto, puh. 050 2497, panu.kuusisto@auron.fi

Auron Oy, myyntijohtaja Nina Punakivi, puh. 050 351 4453, nina.punakivi@auron.fi

Terveystalo lyhyesti:

Terveystalo on Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt ja julkinen sektori. Tarjoamme monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja yli 60 paikkakunnalla lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea, ja työllistämme 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Auron Oy lyhyesti:

Auron-ketju on Suomen johtava fyysisen hyvinvoinnin ja fysioterapiapalveluiden tuottaja. Auron-ketjulla on 90 toimipistettä 70 paikkakunnalla. Lisätietoja www.auron.fi

09.11.2012